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Tortelli with butter and sage

Spaghetti alla Carbonara

Lasagna bolognese

Cod cappelletti with olive oil, onion and black olives

Caprese ravioli with
tomato and basil

Salmon with spaghetti
in sicilian lemon

Spaghetti with seafood

Tagliatelle with mignon and porcini mushrooms

Gratinated gnocchi
alla parmigiana

Paglia e fieno with
butter and sage

Garganelli with shitake
and cherry tomatoes

Pumpkin tortelli with butter and sage

Black tagliatelle
with shrimpg

Duck ravioli with shitake

Gratinated gnocchi
alla parmigiana
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Avaliações
Pasta & Vino é muito bem avaliado e
tem a melhor nota média no Google dentre os italianos da região

O Pasta & Vino foi criado em 2018
por Luciano e Regina Pessina, um casal ítalo-brasileiro apaixonado
pela gastronomia italiana
De Milão, o Chef Luciano tem
mais de 40 anos de gastronomia,
dos quais em 20 comandou o
Osteria dell'Angolo de Ipanema
Dessa vez, a ideia foi abrir um restaurante pequeno e modesto,
que combinasse excelência e simplicidade em um menu encantador e surpreendente
Proposta

Gnocchi with mascarpone cheese and bacon

Shrimp ravioli with
shrimp sauce

Ravioli Caprese com
manteiga e sálvia

Ricotta, walnut, and fig ravioli with butter and sage
Spaghetti com nozes,
gorgonzola e espinafre

Tagliatelle alla arrabbiata

Spaghetti with tomato and basil sauce

Spaghetti with walnuts,
gorgonzola and spinach

Tiramisu

Chocolate tart

Artisanal guava with mascarpone

Lamb ravioli with
rustic tomato sauce

Cappelletti Ossobucco
with arrabbiata

Tagliatelle with minced filet mignon
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